Header Zorgcooperatie Den Bosch

Interzorg

Tijd voor mensen….

Dat is waar het bij Interzorg om draait. En natuurlijk om thuiszorg: hulp bij het huishouden, begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging / verzorging en langdurige zorg.
Interzorg verleent al sinds 1987 thuiszorg. En dat doen we professioneel, betrokken, efficiënt én met passie.

Interzorg onderscheidt zich door de kleinschalige en betrokken manier van werken. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk steeds dezelfde zorgverlener bij u thuis komt, dat schept een band en vertrouwen.
Onze medewerkers weten als geen ander dat iedere situatie anders is en de bieden de zorg die afgestemd is op de behoefte. Ze hebben oog voor detail, een luisterend oor én voldoende ruimte voor sociaal contact.

Korte lijnen

Zoekt u thuiszorg? Of hebt u al thuiszorg en zijn er veranderingen in uw situatie, uw gezondheid of woonomstandigheden? Dan hanteren we graag korte lijnen. Eén telefoontje is genoeg om zorg op te starten en aan te passen. Meer weten? Kijk dan op www.interzorgthuiszorg.nl.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor Hulp bij het Huishouden via de Zorgcoöperatie Den Bosch, neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Divers. Dit kan via het registratieformulier of telefonisch via 073-623 7630.