Header Zorgcooperatie Den Bosch

Sint Jozefoord

U woont in Nuland of Vinkel en wilt zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen, ook al kunt u niet alles meer zelf. Met huishoudelijke zorg van Sint Jozefoord kan dat. Wij bieden u hulp bij het huishouden, afgestemd op uw wensen. Onze medewerkers komen uit de omgeving en werken met aandacht en oprechte betrokkenheid.

Sint Jozefoord biedt uitstekende zorg in een bosrijke omgeving. In het oude klooster heerst een serene, religieuze sfeer. Naast verzorgings- en verpleeghuiszorg, kunt u bij ons terecht voor huishoudelijke zorg, thuiszorg, respijtzorg, dagbesteding, maaltijd bij u thuis en het huren van zelfstandige appartementen.

Stichting Sint Jozefoord is een door de overheid erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat wij een stichting zijn die haar inzet richt op het algemeen belang. Onze medewerkers zijn gedreven om ervoor te zorgen dat het algemeen belang gediend wordt. Meer informatie kunt u vinden op www.jozefoord.nl.

Wilt u zich aanmelden voor Hulp bij het Huishouden via de Zorgcoöperatie Den Bosch, neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Divers. Dit kan via het registratieformulier of telefonisch via 073-623 7630.