Header Zorgcooperatie Den Bosch

Tzorg

Tzorg is een landelijke leverancier van thuishulp, maatwerkondersteuning en begeleiding binnen de Wmo en heeft contracten met 310 gemeenten. We dragen er met onze activiteiten aan bij dat zoveel mogelijk mensen zelfstandig kunnen functioneren en kunnen deelnemen aan het maatschappelijk verkeer in hun eigen woonomgeving.

Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg. Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Tzorg voorop.

De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden. Onze betrokken medewerkers staan open voor wensen, vragen en kritiek van cliënten, zodat we altijd kunnen verbeteren daar waar nodig. Tzorg is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via het nummer             088 – 0025500 (lokaal tarief). Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl.

Wilt u zich aanmelden voor Hulp bij het Huishouden via de Zorgcoöperatie Den Bosch, neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Divers. Dit kan via het registratieformulier of telefonisch via 073-623 7630.